top_image.jpg

nl_flag.gif

en_flag.gif

vertalingen.gif

extra_lev.gif

 

 

 

TransL Vertaalbureau

De Geestlaan 10

2361 XX WARMOND

NEDERLAND

Tel. +31 (0)71 3012304

Mail: INFO@TRANSL.NL

 

KvK:27319903

BTW: 2015.55.943.B01

 

 

 

 

Logo Bureau btv.jpg†† Bureau btv

Logo NGTV.png††† NGTV

Logo Sense.jpg†† Sense

Logo SVVT.png††† SVVT

 

TransL VertaalbureauTransL Vertaalbureau is in 1999 opgericht door Liz van Gerrevink-Genee. Sindsdien is het bureau uitgegroeid tot een gewaardeerde zakenpartner met name op het gebied van technische vertalingen.

 

Vertalen is specialistenwerk! Wij bieden correcte, accurate en betrouwbare technische vertalingen.

De opdrachtgevers van het bureau zijn architectenbureaus, ingenieursbureaus, overheidsinstellingen, installatietechnische bedrijven, uitgevers,managementbureaus, de vastgoedmarkt etc. De opdrachten variŽren van een eenvoudige brief tot complete boeken.

liz2

Liz van Gerrevink-Genee

 

Hoge kwaliteitVertalen is specialistenwerk. Het vertalen van technische stukken vereist vakinhoudelijke expertise. TransL Vertaalbureau biedt u de specialisten die u zoekt.

 

Onze vertaaldiensten worden uitgevoerd door native speaker vertalers die ruime ervaring hebben en vanzelfsprekend beschikken over een uitstekende beheersing van bron- en doeltaal. Voordat de vertaling aan de klant geleverd wordt, wordt deze gecontroleerd door een native speaker in de brontaal met een prima beheersing van de doeltaal. Op deze manier kunnen wij kwaliteit van de bovenste plank garanderen.

 

SpecialismenTransL Vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen van stukken op technisch gebied. Of het gaat om stedenbouw, landschapsarchitectuur, architectuur, bouwtechniek, of installatietechniek onze vertalers kennen de terminologie, die in de praktijk gehanteerd wordt. Daarnaast is het bureau ook actief op andere werkterreinen zoals bijvoorbeeld voor opdrachten in de economische en financiŽle sector.

 

BetrouwbaarheidTransL Vertaalbureau neemt integriteit en het met zorg omgaan met vertrouwelijke stukken zeer hoog op. Alle aangeleverde teksten blijven te allen tijde vertrouwelijk.

 

© Copyright 2013 TransL. All rights reserved.