top_image_orange.jpg

nl_flag.gif

en_flag.gif

vertalingen.gif

extra_lev.gif

 

 

 

TransL Vertaalbureau

De Geestlaan 10

2361 XX WARMOND

NEDERLAND

Tel. +31 (0)71 3012304

Mail: INFO@TRANSL.NL

 

KvK:  27319903

BTW: 2015.55.943.B01

 

 

 

 

Logo Bureau btv.jpg   Bureau btv

Logo NGTV.png    NGTV

Logo Sense.jpg   Sense

Logo SVVT.png    SVVT

 

Tarieven

 

Wij leveren een product van zeer hoge kwaliteit en hanteren voor vertalingen in principe een prijs per woord van de brontekst. De tarieven zijn afhankelijk van de talen van de brontekst en de doeltekst.

 

Voor teksten die elektronisch per e-mail worden aangeleverd die “gekopieerd” kunnen worden, wordt er bij de telling altijd uitgegaan van het aantal woorden in de brontaal.

Voor teksten die worden aangeleverd per fax of elektronisch per e-mail worden aangeleverd die niet “gekopieerd” kunnen worden, wordt er bij de telling altijd uitgegaan van het aantal woorden in de doeltaal.

 

Voor werkzaamheden als correcties, redigeren, proeflezen en DTP werk hanteren wij een uurtarief.

 

Geen Valkuilen

 

Voor TransL Vertaalbureau geldt: afspraak is afspraak.

Voordat wij onze werkzaamheden beginnen, krijgt u een duidelijke offerte met daarin ook de tijdsafspraken. Wij tellen de te vertalen woorden altijd in de oorspronkelijke brontekst, zodoende komt u niet voor verrassingen te staan bij de uiteindelijke afrekening. De vertaalde tekst is namelijk niet exact even lang als het origineel. In het Engels bijvoorbeeld is de tekst gemiddeld 10% tot 15% langer dan in het Nederlands.

 

Gegarandeerde leveringstermijn

 

Wij leveren een professionele en efficiënte vertaaldienst tegen zeer concurrerende prijzen aan groot- en klein bedrijven, (semi-)overheid, dienstverlenende organisaties en particulieren zowel in het binnenland als in het buitenland. Het werk wordt altijd binnen de afgesproken tijd geleverd. De vertalingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Een controlerende double-check vindt plaats voordat het product geleverd wordt. Op deze manier kunnen wij een optimaal resultaat garanderen.

 

Algemene voorwaarden

 

Op al onze opdrachten zullen de algemene leveringsvoorwaarden van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV) van toepassing zijn.

 

Klik HIER voor een kopie van deze voorwaarden.

 

© Copyright 2013 TransL. All rights reserved.